vakgaragesdh_verbouwing

VAKGARAGE SDH HEEFT VERBOUWD!

Vakgarage SDH is in 2021 een complete metaformose ondergaan. In september 2021 zijn we gestart met het herindelen van de werkplaats. In plaats van vijf bruggen zijn we uitgebreid naar zes bruggen, netjes in de grond weggewerkt zodat we efficiĆ«nter te werk kunnen gaan. Nu kunnen wij de bruggen breder inzetten zodat we ook grote campers of bedrijfswagens kunnen helpen. Ook is onze apparatuur volledig vernieuwd. Nu kunnen wij u nog beter helpen en uw voertuig op alle mogelijke manieren van onderhoud en reparatie voorzien. 

Eind 2021 hebben wij de pui ook aangepakt. De ingang is verplaatst waardoor er een mooie entree voor onze klanten is ontstaan. Begin 2022 is de aannemer begonnen het de renovatie van onze receptie. Er is een frisse wind door ons bedrijf gewaaid. De heer Michel Goos uit Halsteren heeft mooi werk geleverd. Naast dat de werkplaats en de entree een enorme transformatie zijn ondergaan hebben wij er mooie kantoren bij gekregen. 

Voor u als klant betekent dit dat u nu heerlijk kan vertroeven in onze wachtruime voorzien van toilet, koffie en heerlijke zitjes aan de tafel of apart. 

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en is het een hectische tijd geweest voor ons en onze monteurs. Vooral ook voor onze trouwe, begripvolle klanten die ondanks de stof en de herrie steeds positief bleven. Sommigen kwamen zelfs af en toe een kijkje nemen. 

Nu is alles achter de rug, kunnen we weer heerlijk werken aan uw auto, motor, camper, caravan of aanhanger. 

Graag tot ziens bij Vakgaraga SDH