vakgarage_135.jpg

Over ons: wie zijn de oprichters van Vakgarage SDH

Patrick Turfboer heeft Vakgarage SDH 15 jaar geleden overgenomen. Met zijn eigen handen heeft hij vanuit niks een prachtig, gezond bedrijf opgebouwd, altijd met aandacht en professionaliteit naar de klant.

Patrick Turfboer zit zelf al zo'n 35 jaar in het vak. Begonnen als kleine jongen die tal van klusjes deed voor monteurs in het autobedrijf bij hem in de straat. Hij heeft daarna bij verschillende bedrijven gewerkt als auto technicus, werktplaats chef, receptionist en aftersales, voordat hij de stap nam om zelf een bedrijf te beginnen. 

Patrick is inmiddels 30 jaar samen met Mieke en samen hebben zij een zoon. Mieke is als jong meisje begonnen als receptioniste en heeft daarna een aantal jaren thuis het huishouden bestierd, waarna ze tien jaar als kapster heeft gewerkt. Van de tien jaar heeft zij vijf jaar haar eigen kapsalon gerund. Vijf jaar geleden is ook Mieke aangeschoven in Autobedrijf SDH. Samen met haar man Patrick staat zij de klanten te woord en regelst zij alle administratieve en personeelszaken binnen het bedrijf.

Samen met hun 5 topmonteurs vormen Patrick en Mieke een geweldig team. Zij staan u graag te woord voor het maken van afspraken of voor andere vragen.

Groet, team SDH.